O nama

Građanska platforma Zajedno za Trogir okuplja političke stranke, građanske inicijative i nezavisne pojedince s područja grada Trogira. 

Platformu su osnovali Trogirani raznovrsnih profila, profesija, razmišljanja i dobnih skupina, ali s važnom zajedničkom poveznicom – svi volimo grad u kojem živimo i želimo doprinijeti pozitivnim promjenama. Okupljamo sve generacije – mlade koji imaju nove ideje i energiju te one nešto starije koji svojim životnim iskustvom žele omogućiti da njihova djeca i unuci žive u boljem društvu. Platforma će na lokalne izbore 2021. izaći kao nezavisna lista upravo radi stavljanja naglaska na kvalitetne ljude i ideje, a ne na stranačke iskaznice. 

MISIJA

Želimo konstruktivnim radom doprinijeti zajednici stavljajući u prvi plan dijalog, uvažavanje i argumente. Vjerujemo da možemo svojim angažmanom stvoriti grad u kojem će i naša djeca željeti odrasti i ostariti. Za to imamo sve potrebne preduvjete – od geografski idealne pozicije do bogatog povijesnog i kulturnog nasljeđa. 

VIZIJA

Svakodnevno promišljamo kako bi Trogir mogao izgledati kada bi ga vodili ljudi kojima je taj posao čista emocija. Osjećaj da imamo priliku utjecati na infrastrukturu tisućljetnog grada za nas je nešto posebno. Imamo viziju izgleda Trogira 2025. godine, a za realizaciju te vizije potrebno nam je Vaše povjerenje.

VRIJEDNOSTI

Korupciji i klijentelizmu nema mjesta u našim redovima. Nikada nećemo pristati na nemoralne političke ponude i uvijek ćemo djelovati u skladu s našim temeljnim načelima. Biti neovisan, nepristran, dosljedan te s čistim obrazom nakon što završimo svoj politički i životni put – za nas nema cijenu. 

%d blogeri kao ovaj: