Organizacijski odbor

Marko Bakica

Marko Bakica rođen je 1994. godine u Splitu. Osnovnu školu završio je u Trogiru, a srednju školu u Kaštelima. Završio je preddiplomski stručni studij Menadžment u hotelijerstvu i turizmu. Zaposlen je kao asistent u nastavi u osnovnoj školi te uređuje i vodi autorsku emisiju na Gradskom radiju. Pjeva u Katedralnom zboru, član je Matice Hrvatske Trogir i humanitarne udruge Dobre vile. 

Dario Bukić

Dario Bukić rođen je 1989. godine u Trogiru gdje je završio osnovnu i srednju školu. Nakon tri godine rada u inozemstvu, vratio se u rodni kraj te je zasnovao obitelj i dobio kćer. Zaposlen je u privatnom sektoru u području mehatronike. Aktivno govori engleski, a služi se njemačkim jezikom.

Petar Coce

Petar Coce rođen je 1992. godine u Sinju. Osnovnu školu završio je u Trogiru, a srednju školu u Splitu. Završio je preddiplomski studij Fizioterapija te diplomski studij Forenzika i nacionalna sigurnost. Redovito pohađa stručne seminare na kojima je stekao diplome svjetski priznatih edukacijskih programa s područja fizioterapije. Radio je u brojnim sportskim kolektivima te je bio član stručnog stožera Hrvatske vaterpolske reprezentacije. Trenutno je zaposlen u privatnom sektoru. 

Dominik Petar Čavka

Dominik Petar Čavka rođen je 1991. godine u Splitu. Osnovnu i srednju školu završio je u Trogiru. Završio je stručni preddiplomski studij Informacijske tehnologije te je apsolvent specijalističkog diplomskog studija Informacijske tehnologije. Zaposlen je u IT odjelu tvrtke unutar DIV Grupe. Predsjednik je Hrvatskog katoličkog zbora MI – Trogir i član Narodne glazbe Trogir već 15 godina. 

Anamarija Duvančić

Anamarija Duvančić rođena je 1993. godine u Splitu. Osnovnu i srednju školu završila je u Trogiru. Završila je integrirani preddiplomski i diplomski studij Pravo na Pravnom fakultetu u Splitu. Aktivno govori engleski, a služi se ruskim, njemačkim i španjolskim jezikom. 

Zlatko Gašić

Zlatko Gašić rođen je 1991. godine u Mostaru. Osnovnu i srednju školu završio je u Trogiru. Završio je preddiplomski i diplomski studij Primijenjena geografija u Zadru s naglaskom na prostornu analizu podataka (GIS i 3D modeliranje). Za izvrsnost tijekom studiranja dobitnik je nagrade Federik Grisogono i sveučilišne Rektorove nagrade. Sudjelovao je na međunarodnom projektu REVIVAL (Revitalization and reuse of the lost heritage in the Adriatic landscape) kao vanjski suradnik za mapiranje objekata te na međunarodnoj radionici za fotogrametriju pod vodstvom dr. Kotara Yamafunea. Aktivno govori engleski, a služi se španjolskim i talijanskim jezikom.

Miroslav Salapić

Miroslav Salapić rođen je 1992. godine u Splitu. Osnovnu i srednju školu završio je u Trogiru. Završio je preddiplomski stručni studij Građevinarstvo u Splitu. Trenutno je zaposlen u privatnom sektoru u građevinskoj tvrtki.

Marija Šarić

Marija Šarić rođena je 1995. godine u Splitu. Osnovnu i srednju školu završila je u Trogiru. Završila je preddiplomski stručni studij Turističko poslovanje i specijalistički diplomski stručni studij Projektni menadžment. Stažirala je u Europskom paramentu te volontira u Crvenom križu. Aktivno govori engleski i njemački, a služi se talijanskim jezikom.

Ante Škrobica

Ante Škrobica rođen je 1996. godine u Splitu. Osnovnu, osnovnu glazbenu (glasovir) i srednju školu završio je u Trogiru. Studira integrirani preddiplomski i diplomski studij Pravo u Splitu te trenutno završava preddiplomski studij Međunarodni odnosi u Zagrebu. Društveno je angažiran kao potpredsjednik splitskog ogranka Hrvatske akademske zajednice i predsjednik Koordinacije savjeta mladih RH, a ranije je imao prilike voditi Savjet mladih Grada Trogira i Europsku udrugu studenata prava (ELSA) na razini Splita i Hrvatske. Profesionalnu karijeru započeo je kao stažist u Europskom parlamentu u Bruxellesu (Belgija) i Strasbourgu (Francuska). U političkom radu često ističe važnost sistemske borbe protiv korupcije, a o toj temi je govorio i na Pantovčaku na Okruglom stolu predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović. 

Ivan Šustić

Ivan Šustić rođen je 1995. godine u Splitu. Osnovnu školu završio je u Segetu Donjem, a srednju školu u Trogiru. Završio je integrirani preddiplomski i diplomski studij Pravo na Pravnom fakultetu u Splitu. Aktivno govori engleski i španjolski (sudionik državnog natjecanja učenika srednjih škola), služi se talijanskim, a uči njemački jezik. Bivši je predsjednik Savjeta mladih Grada Trogira. Dva puta je stažirao u Europskom parlamentu (2015. i 2018.), a trenutno je zaposlenik Europskog parlamenta kao lokalni asistent u Uredu Ruže Tomašić.

%d blogeri kao ovaj: